De ce sunt mai scumpe unele instrumente și truse de manichiură-pedichiură?

De ce sunt mai scumpe unele instrumente și truse de manichiură-pedichiură?
De ce să plătești mai mult pentru un instrument de manichiură/pedichiură sau pentru o trusă de manichiură și pedichiură?

Iată o intrebare rezonabilă venită de la clienții noștri, mai ales când ai la dispoziție o varietate de opțiuni, iar unele dintre acestea sunt mult mai ieftine. Aceste variante mai ieftine, pot pretinde a fi de calitate și, de cele mai multe ori, chiar și arată ca instrumentele de la branduri cunoscute, plus că ele costă mult mai puțin decât un instrument de manichiură de calitate.

De ce sunt mai ieftine unele instrumente de manichiură/pedichiură...

Haideți să vedem ce prezintă și de unde provin aceste instrumente de manichiură. Nu este nici un secret că mai mult de 95% din instrumentele de manichiură și pedichiură din piața globală (inclusiv cea din România) sunt fabricate în țări precum Pakistan, China sau altele. Acestea pretind a fi din oțel inoxidabil și de cele mai multe ori arată ca și cele de la branduri renumite made in Solingen. Deci, sunt făcute pentru a crea o impresie de aceeași calitate. Cu toate acestea, sunt câteva motive, pentru care ar fi bine să te gândești de 2 ori, înainte de a cumpăra un astfel de instrument.

De cele mai multe ori, un preț mic/un instrument ieftin de manichiură se traduce prin calitate îndoielnică. Pentru a păstra prețurile mici, producătorii de instrumente ieftine de manichiură se folosesc de materiale reciclate în producția oțelului, ceea ce compromite performanța produsului final. (am scris aici despre calitatea oțelului in domeniul instrumentelor de manichiură-pedichiură). Oțelul de o duritate mică își pierde din ascuțime după câteva utilizări. Aceasta înseamnă că lamele forfecuțelor, cleștilor sau unghierelor se tocesc și în curând își pierd din proprietățile de tăiere. Rezultatele pot fi de la piele deteriorată, margini zimțate și unghii rupte care sunt predispuse la infecții periculoase. De aceea, să cumperi instrumente de manichiură de calitate îndoielnică poate fi o pierdere de bani și de timp, plus o experiență neplăcută, asta dacă îți pasă de sănătatea unghiilor tale.

trusa manichiura pedichiura

Spre deosebire de acestea, bradurile bine cunoscute, cum este Erbe Solingen, GERmanikure, Niegeloh, și-au cultivat măiestria secole de-a rândul. Calitatea lor se încadrează în standarde foarte înalte în ce privește producția de oțel și de fabricare a instrumentelor de o precizie remarcabilă.
Aceste mărci au petrecut zeci de ani rafinându-și arta și oferă doar oțel de cea mai înaltă calitate, care nu își pierde proprietățile de tăiere de-a lungul anilor.

Pe lângă tehnologiile unice, fiecare instrument este asamblat, ascuțit și finisat manual, până la perfecțiune. Cunoștințele și expertiza meșteșugarilor Solingen devotați tradițiilor lungi de manoperă distinsă ar trebui să fie garanția că vei cumpăra un set unic de manichiură, care nu este posibil de produs în altă parte în lume. Dacă ești curios și ce instrumente trebuie să conțină o trusă de manichiură, am dezbătut acest lucru într-un articol dedicat.


Experții au grijă de fiecare mic detaliu al instrumentelor lor de manichiură. Fiecare dintre seturile noastre de manichiură germană vine într-un etui din piele naturală, conceput pentru a proteja instrumentele de murdărie și pentru a fi un accesoriu elegant pentru proprietar.

Pentru manichiuriștii profesioniști, produsele Erbe Solingen, GERmanikure si Niegeloh sunt egale cu calitate superioară, performanță superioară și fiabilitate. Este calitatea și durabilitatea de ultimă generație pentru care merită să cheltui un leu în plus, indiferent dacă ești începător sau expert în îngrijirea unghiilor. Poți fi sigur că un set de manichiură de bună calitate va funcționa ani de zile la fel ca în ziua în care l-ai cumpărat și nu va fi nevoie să îl înlocuiești din nou și din nou.

Așa că, atunci când plătești mai mult, fii sigur că faci o investiție pe termen lung în sănătatea unghiilor tale, care te va ajuta să economisești bani și să te bucuri de ele de-a lungul multor ani.

 

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!