Îngrijire picioare

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Pila pentru pedichiură - un moft sau o necesitate?


Pila pentru picioare, piatra ponce și răzuitorul de calusuri și bătături sunt folosite pentru îndepărtarea bătăturilor și calusurilor de pe tălpi și de asemenea pentru îndepărtarea straturilor groase și uscate de țesut cutanat mort.

De ce este atât de important?
În timp ce pentru unii îngrijirea picioarelor ține mai mult de estetica picioarelor, motivele pentru care este necesară o îngrijire corepunzătoare merg dincolo de îmbunătățirea aspectului piciorului. Pe măsură ce pielea moartă începe să se acumuleze pe picioare, devine mai tare, ceea ce face să fie mai dificil și dureros de îndepărtat mai târziu. Dacă acumularea de piele moartă nu se îndepărtează regulat, scade sensibilitatea piciorului și va începe să crape, ceea ce duce la dureri mari și posibile sângerări. Se poate ajunge ca simplul mers să producă un mare disconfort, iar mersul este una dintre activitățile atât de necesare și sănătoase în fiecare zi.

Pentru cele mai groase acumulări de piele, Solingen îți recomandă răzuitorul pentru îndepărtarea calusurilor și bătăturilor, iar pentru a exfolia calusuri mai ușor de îndepărtat și acumulări de piele moartă, dar și pentru întreținere zilnică, recomandăm piatra ponce atibacteriană și pilele de pedichiură și călcâie.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!