Pile de unghii

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Pila de unghii scurtează, rotunjește, netezește și sigilează unghia. Profesionale sau destinate uzului personal, există mai mult tipuri de pile de unghii, și îți recomandăm să alegi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Pilele de unghii cu particule de safir sunt fabricate din arc de oțel, elastic, stabil dimensional. O parte este mai aspră, pentru a da formă unghiilor tale, iar cealaltă parte este mai fină, pentru a netezi și finisa unghia. De obicei, vârful este în formă de curățător de unghii, iar mânerul este rotunjit și se poate folosi pentru împingerea cuticulelor.

Pilele de unghii din sticlă sunt în mod special recomandate unghiilor sensibile și fragile, dar sunt deopotrivă excelente și pentru unghiile artificiale. Cea mai importantă particularitate constă în pilirea delicată, dar și calitatea de lungă durată. Sunt igienice, ușor de curățat cu apă și potrivite pentru cei care suferă de diverse alergii.

De cele mai multe ori, o folosim atât pentru unghiile de la mâini, cât și pentru unghiile de la picioare, după ce unghiile au fost în prealabil tăiate cu forfecuța de unghii sau cu o unghieră. Atunci când pilești unghiile, ai grijă de următoarele aspecte:
1. Ține pila de unghii într-un unghi mic față de marginea unghiei.
2. Întotdeauna pilește într-o singură direcție. Mișcarea înainte și înapoi poate slăbi și deteriora unghia și poate crea șanțuri inegale.
3. Începe întotdeauna de la o margine exterioară și mergi într-o direcție spre cealaltă parte.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!