Truse manichiură-pedichiură

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Cum alegi trusa de manichiură și pedichiură?


Există foarte multe truse de manichiură și pedichiură pe piață. Oferta este variată, ba chiar cele mai multe dintre acestea pretind că sunt profesionale. Cu atâtea opțiuni la dispoziție, mulți clienți ne întreabă care e cea mai bună trusă de manichiură și pedichiură?

Ce anume face ca trusa de manichiură și/sau pedichiură să fie cea mai bună?


Desigur, cel mai bun sau cea mai bună este un criteriu subiectiv, ce este cel mai bun pentru o persoană nu este neapărat bun pentru altă persoană. Însă, credem cu tărie că, criteriile prezentate mai jos pot fi caracteristici definitorii, care fac ca ustensilele de manichiură și pedichiură din trusa de unghii să fie cele mai bune.

1. Oțelul
Fiecare instrument de manichiură și pedichiură este fabricat dintr-un anumit tip de oțel. Dacă oțelul – elementul de bază din care este fabricat orice instrument - este de calitate îndoielnică, atunci nu poate fi vorba de cel mai bun instrument de manichiură și pedichiură.

Deși, în opinia noastră acest criteriu este unul destul de simplu, pentru o persoană care nu este în domeniu, poate fi destul de dificil să recunoască un oțel de calitate și să facă diferența dintre mai multe tipuri de oțel, din care sunt fabricate instrumentele. Despre calitatea oțelului din domeniul instrumentelor de manichiură și pedichiură am vorbit mai detaliat într-un articol dedicat.

Ai în vedere urmatorul detaliu: un oțel de calitate superioară nu este ieftin.

2. Precizia
Una dintre consecințele folosirii unui oțel de înaltă calitate în fabricarea instrumentelor de manichiură și pedichiură, este precizia lor. Nu există un instrument bun de manichiură, dacă acesta nu are precizie înaltă. Precizia unui instrument de manichiură și pedichiură este un cumul de factori, de la oțel de calitate bună, la care se adaugă și procesul de fabricație. Cele mai bune instrumente sunt cele ascuțite manual, instrumentele mai ieftine sunt cele de producție în masă.

3. Ce ustensile ai nevoie în trusa de unghii?
Alt detaliu pe care să-l ai în vedere atunci când alegi cea mai bună trusă de manichiură și pedichiură este să îți cunoști nevoile personale și, astfel, să te uiți și să alegi o trusă de unghii care conține instrumentele de care ai nevoie.

Fiecare persoană are nevoi diferite, astfel că cea mai bună trusă de unghii este cea care, pe lângă criteriile de mai sus, are instrumentele de care ai nevoie. Într-un articol dedicat, am detaliat care sunt ustensilele esențiale pe care le conține o trusă de unghii și, chiar dacă nu este o listă predefinită, îți poate da o idee despre alegerea instrumentelor.

4. Etuiul (carcasa)
Chiar și cele mai bune instrumente de manichiură și pedichiură își pierd din calități, dacă nu sunt păstrate corespunzător. Un instrument bun de manichiură și pedichiură este asamblat manual, ceea ce se traduce prin-o anumită tensionare, care este absolut necesară, ca să-și facă bine treaba.

Fără un etui corespunzător în care să fie păstrate, ustensilele se pot lovi, le poți scăpa pe jos, și astfel nu mai sunt/nu mai taie ca la început. Tocmai din această cauză, alegerea unei truse de unghii, în care îți păstrezi instrumentele este un motiv în plus și o garanție că le vei avea și folosi mult timp, pentru că sunt bine protejate.

Câteva sfaturi privind etuiul:
  • pielea naturală este un material natural de amortizare care protejează bine de zgârâieturi și lovituri.
  • stai departe de etuiurile ieftine din vinil sau poliester. Acesta materiale nu oferă o bună protecție instrumentelor.

Având în vedere toate cele de mai sus, putem trage concluzia că cea mai bună trusă de manichiură și pedichiură nu poate fi una ieftină. Am detaliat într-un articol separat de ce merită să plătești în plus pentru o trusă de unghii sau pentru instrumente profesionale de manichiură și pedichiură.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!