Truse manichiură-pedichiură

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Trusa de manichiură-pedichiură - un accesoriu esențial


Trusele de manichiură și pedichiură sunt esențiale atât pentru profesioniști, dar și pentru cei care-și fac singuri manichiura și pedichiura.

Cei care înțeleg valoarea și importanța igienei și siguranței unghiilor, vor salva bani, timp și nervi cu ajutorul unui set de manichiură de calitate.

Trusele de manichiură sunt, de asemenea, un cadou deosebit pentru membrii familiei sau prietenii apropiați, care au o preocupare deosebită pentru sănătatea lor. Seturile de manichiură-pedichiură de pe Solingen.ro conțin ustensile made in Solingen, Germania, iar oferta include seturi de la 2 piese până la seturi mai complexe. Trusele de manichiură și pedichiură sunt concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Seturile din oferta noastră cuprind cele mai bune ustensile de pe piață: forfecuțe de unghii și forfecuțe de cuticule, pile de unghii, chiurete și spatule, unghiere, pensete, clești de unghii și clești de cuticule și multe alte ustensile care sunt esențiale pentru unele probleme specifice ale unghiilor.

Alege trusa de manichiură-pedichiură care ți se potrivește și apelează cu încredere la specialiștii Solingen.ro pentru a alege trusa de care te vei folosi mulți ani înainte. Vom fi bucuroși să te ajutăm să găsești trusa de manichiură care este potrivită pentru tine sau care este cadoul perfect pentru bărbatul sau femeia din viața ta.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!