Unghiere

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

O unghieră face același lucru ca o forfecuță de unghii. Unor persoane le vine mai ușor să-și taie unghiile cu unghiera decât cu forfecuța de unghii, de aceea le preferă pe acestea. În special în cazul unghiilor mai groase, cum sunt cele de la picioare, de exemplu, o unghieră poate avea mai multe avantaje și poate avea o tăiere mai curată. Poți încerca ambele ustensile (unghiera și forfecuță de unghii) și astfel își vei da seama pe care din cele două o preferi și care ți se potrivește mai bine.

Dar, spre deosebire de o forfecuță de unghii, chiar și cea mai bună unghieră este un instrument de manichiură ce poate fi mai greu de controlat și nu se poate tăia cu  precizie mare. Pe de altă parte, spre deosebire de forfecuță, sunt mai ușor de folosit cu mâna ta nedominantă. Iată cum să folosești unghiera:

1. Asigură-te că unghiile tale au aceeași lungime, și folosește cea mai scurtă unghie ca și ghid pentru a stabili lungimea.
2. Taie un colț al unghiei, apoi taie celălalt colț.
3. În cele din urmă, taie mijlocul. Dacă încerci să tai toată unghia odată, unghia se poate crăpa din cauza presiunii asupra plăcii unghiei.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!