Forfecuțe unghii

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Ce beneficii are folosirea unei forfecuțe pentru tăierea unghiilor?


Acum câteva decenii, cine s-ar fi gândit că folosirea unei forfecuțe pentru tăierea unghiilor ar putea avea beneficii pentru sănătatea lor?

Ergonomia avansată pe care o prezintă multe dintre forfecuțele de unghii din oferta noastră oferă multă ușurință în procesul de tăiere a unghiilor. În plus, utilizarea unor forfecuțe profesionale de unghii, de calitate, prezintă și alte beneficii pentru sănătate: acestea sunt complet sterilizabile, aspect care a căpătat o importanță deosebită în ultimii ani.

Spre deosebire de unghiere, o forfecuță de unghii provoacă mai puține traume unghiilor. De asemenea, sunt mai ușor de controlat, ceea ce îți permite să faci o tăietură mai precisă și mai netedă. Dar ele pot fi greu de folosit cu mâna ta nedominantă.

Iată cum să folosești corect o forfecuță de unghii:
1. Îndreaptă curba lamei către unghie și taie ușor de pe o parte laterală a unghiei, de-a lungul unghiei, spre cealaltă parte. Folosește o singură mișcare lină în loc de câteva mișcări.
2. Asigură-te că tai până la capătul unghiei, astfel încât partea de unghie tăiată să cadă. Nu ar trebui să o rupi sau să o smulgi.

Există forfecuțe pentru manichiură și forfecuțe pentru pedichiură. Având în vedere că unghiile de la picioare sunt/devin mai tari odată cu trecerea timpului, este mai eficient să folosim o forfecuță potrivită pentru pedichiură.

Forfecuțele profesionale de unghii de pe Solingen.ro sunt fabricate din cel mai dur oțel și rămân ascuțite timp de mai mulți ani, plus că forfecuțele de unghii made in Solingen taie unghiile, fără să le rupă.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!