Idei de cadouri de Crăciun pentru EA - cadouri de Crăciun pe care orice femeie și le-ar dori să le primească

Idei de cadouri de Crăciun pentru EA - cadouri de Crăciun pe care orice femeie și le-ar dori să le primească
Se apropie Craciunul și odată cu el, simți cum crește și presiunea găsirii cadoului perfect de Crăciun pentru ea? E timpul să te relaxezi. Ai auzit bine, da!  Am selectat câteva idei de cadouri de Crăciun pentru femei, cadouri de Crăciun entru EA, menite să o impresioneze prin design, funcționalitate și calitate.

Știi vreo femeie căreia să nu-i placă unghiile frumoase și îngrijite? Sau căreia nu îi place să arate bine? Trusele de manichiură made in Solingen – city of blades – sunt frumos ambalate în etuiuri din piele naturală. Doamna pe care o ai în minte își face manichiura la salon? Chiar dacă își face manichiura și pedichiura cu regularitate la salon, s-ar bucura nespus să aibă și propriul set de manichiură, care să o ajute să-și întrețină unghiile între vizitele la saloane sau atunci când călătorește. Îți prezentăm mai jos:

6 idei de cadouri de Crăciun pentru femei, pe care (credem) că le va adora, pur și simplu

Idee de Crăciun nr. 1  - trusa de manichiură Lollipop

Trusa de manichiură Lollipop o va surprinde prin culoarea vibrantă și veselă, dar și prin instrumentele esențiale de manichiură, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate în atelierele Ebe Solingen din Germania. Realizată integral din piele naturală, foarte fină la atingere, trusa se pretează mai ales un cadou potrivit de Crăciun pentru iubita sau soția ta. O idee de cadou de Craciun cu care nu vei da greș.
trusa manichiura Lollipop
 

Idee de Crăciun nr. 2 - trusa de manichiură Henna

Henna - o trusă completă de manichiură, care, pe lângă cele 5 instrumente din oțel inoxidabil, include și o unghieră, pentru doamnele care folosesc un astfel de instrument. Cu un etui din piele naturală, ce imită forma unui plic, această trusă se distinge prin simplitate și eleganță. Alege sa oferi această trusă de manichiură drept cadou de Căciun pentru soția sau mama ta.


trusa manichiura cu unghiera


Idee de Crăciun nr. 3 - trusa de manichiură-pedichiură Deep Desert

Deep Desert este o trusă completă de manichiură-pedichiură pentru femeile care preferă să-și facă singure manichiura și pedichiura. Cuprinde instrumente din oțel inoxidabil și un etui care imită culoarea deșertului. Ai deja în cap femeia căreia să i-o oferi cadou  de Crăciun anul acesta? Recomandarea noastră este să o alegi pentru soția sau nașa ta, dacă știi că pentru aceste doamne, îngrijirea unghiilor este un aspect important.

Idee de Crăciun nr. 4 - creion cu ulei pentru cuticule

Femeilor le place atenția, iar atenția la detalii este irezistibilă pentru ele. Creionul cu ulei pentru cuticule va fi un cadou de Crăciun atât de apreciat, mai ales pe timp de iarnă. Orice femeie carăie i-l vei oferi va fi surprinsă de un asmenea cadou, care răspunde nevoilor de îngrijire a mâinilor pe timp de iarnă. Indiferent că i-l oferi iubitei, soției, mamei sau colegei de muncă, îți garantez că un astfel de cadou de Crăciun îi va aduce nu doar mâini îngrijite, dar și un zâmbet larg pe buze.

 

Idee de Crăciun nr. 5 - pilă profesională pentru călcâie

Poate nici nu ți-a trecut ptin minte o astfel de idee, poate să-ți pară un cadou de Crăciun banal, dar atââât de util, mai ales când e vorba de o pilă de călcâie de calitate. Recomandarea noastră, dar și a clienților noștri: oricine o folosește, se îndrăgostește. Atenție mare! Desigur, fiind un accesoriu mai personal, îți recomndăm să o oferi unei persoane cu care ai o relație foarte apropiată din viața ta: un cadou de Crăciun potrivit pentru mama, pentru o mătușă, pe care o cunoști foarte bine.






Poate că ai găsit deja o idee de cadou printre cele de mai sus. Sau poate că ești încă în căutare. În orice situație te-ai afla, te invităm să te relaxezi, să iei presiunea găsirii cadoului perfect de Crăciun pentru ea.  Încearcă, pentru câteva secunde, să te imaginezi în locul femeii/femeilor, pentru care ești în căutare de cadouri. Ce cadouri de Crăciun crezi ce le-ar place să primească? Ce cadouri de Crăciun crezi că le-ar face inima să salte de bucurie și ochii să le sclipească? De fapt, asta e magia cadoului de Crăciun pentru ea sau pentru el: să trezească în noi acea bucurie de copil, acea nerăbdare pe care o simțeam în copilărie când se apropia sărbătoarea magică.
***
Pentru alte idei de cadouri de Crăciun, te invităm să arunci un ochi și pe acest ghid de cadouri de Crăciun pentru femei, dar și ghidul de cadouri de Crăciun pentru bărbați.

Crăciun fericit!


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!