Forfecuțe cuticule

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 500 - 750 ×

Cum alegem forfecuța de cuticule?


Deși recomandarea specialiștilor este să nu tăiem cuticula, aceasta fiind o barieră sănătoasă în calea bacteriilor și fungilor, de cele mai mutle ori, cuticula se lipește de unghie sau se poate îngroșa sau întări (mai ales pe părțile laterale) și ne poate crea un disconfort.

În acest cazuri, e bine să avem la îndemână o forfecuță de cuticule. Dar nu orice forfecuță, ci una made in Solingen, Germania, la cele mai înalte standarde de calitate, calitate care se traduce prin:
  • oțel cu grad înalt de calitate, ceea ce se traduce printr-o durată lungă de viață a forfecuței,
  • grad mare de ascuțire și precizie în tăiere, care se păstrează mult timp, fără să fie nevoie de ascuțire

Există mai multe tipuri de forfecuțe de cuticule. Care mi se potrvește? Este o întrebare adresată de mulți dintre clienții noștri. Mai jos veți vedea care sunt criteriile cele mai importante, atunci când alegeți cea mai bună forfecuța de cuticule:
 
  1. Forfecuță de cuticule cu vârf ascuțit (tip rândunică). Aceste forfecuțe se pretează mai ales profesioniștilor sau persoanelor foarte îndemnatice. Avantajul lor este că, datorită vârfului mai subțire, pot pătrunde în spațiile foarte mici. Dezavantajul acestora este că te poți răni cu ușurință, dacă nu ai această îndemnare (pe care o poți avea natural sau dobândită prin experiență de lucru).
  2. Forfecuță de cuticule cu vârf normal. Lamele acesteia sunt puțin mai late, în comparație cu  forfecuța cu vârf tip rândunică, dar taie la fel de bine.  Avantajul acestora este că prezintă un risc mai mic de rănire, dacă, în mod natural, nu ai această îndemnare. Dezavantajul lor este că nu sunt potrivite pentru locurile foarte înguste. Acestea sunt potrivite mai ales persoanelor care nu își taie cuticula în profunzime, ci doar pielea care este în plus și deranjează, atât vizual, cât mai ales practic.

Apoi, în funcție de materialul din care sunt fabricate, există:
  • forfecuțe de cuticule din oțel inoxidabil, care are în compoziție un grad înalt de carbon, ceea le face rezistente la rugină și se pot steriliza. Sunt potrivite mai ales pentru profesioniști (pentru că se pot steriliza), dar, pot fi folosite cu succes și de către persoanele care își fac singure manichiura acasă.
  • forfecuțe de cuticule din oțel nichelat. Placarea cu nichel a ustensilelor face ca acestea să nu fie afectate de rugină. Nichelarea, însă, nu se poate face pe lame, astfel încât acestea sunt susceptibile să ruginească, dacă sunt păstrate într-un mediu cu umezeală mare (de ex, in băi sau in tările unde e umezeală mare). Avanatajul lor este că sunt puțin mai ieftine și sunt recomandate mai ales pentru uzul personal.
 

 
  Forfecuță cuticule profesională cu vârf curbat și ascuțit, oțel inoxidabil 
81060
Forfecuță de cuticule profesională, vârf ascuțit, stil retro
91065
Forfecuță cuticule cu vârf curbat și ascuțit, din oțel nichelat
91061
Forfecuță de cuticule profesională, oțel inoxidabil
81080
Forfecuță de cuticule profesională, stil retro
91085
Forfecuță de cuticule profesională , stil retro
91088
Forfecută de cuticule pentru uz personal, oțel nichelat
91081
               
Preț  135,00 Lei  190,00 Lei 115,00 Lei 135,00 Lei 180,00 Lei 180,00 Lei 115,00 Lei
               
Material oțel inoxidabil  oțel inoxidabil  oțel nichelat oțel inoxidabil  oțel inoxidabil  oțel inoxidabil  oțel nichelat
               
Tip vârf vârf ascuțit, tip rândunică (tower tip) vârf ascuțit, tip rândunică (tower tip) vârf ascuțit, tip rândunică (tower tip) vârf mai plin si curbat vârf mai plin si curbat vârf mai plin si curbat vârf mai plin si curbat
               
Ascuțită manual da da nu da da da nu
               
Recomandată pentru cuticule subțiri și foarte fine cuticule subțiri și foarte fine cuticule subțiri și foarte fine cuticule normale/
mai groase
cuticule normale/
mai groase
cuticule normale/
mai groase
cuticule normale/
mai groase
               
Uz personal/profesional Uz personal/profesional Uz personal/profesional Uz personal Uz personal/profesional Uz personal/profesional Uz personal/profesional Uz personal

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!