Ce instrumente trebuie să conțină o trusă de manichiură?

Ce instrumente trebuie să conțină o trusă de manichiură?
O întrebare pe care o primim destul de frecvent de la clienții noștri este următoarea: ce instrumente trebuie să conțină o trusă de manichiură?
Așa că, ne-am gândit să răspundem acestei întrebări, printr-o listă cu cele mai importante instrumente, menite să te ajute să-ți îngrijești unghiile, singur(ă) sau la salon.
 

1.    Instrument pentru tăierea unghiilor

Fiecare persoană are nevoie de un instrument de tăiat unghiile, fie că vorbim de un profesionist de manichiură sau cineva care face singur această operațiune.
Pentru unghiile de la mâini, sunt două variante: forfecuța de unghii sau unghiera.
Forfecuța de unghii este alegerea mai sănătoasă și mai durabilă, în comparație cu o unghieră. Alege o forfecuță din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon sau, pentru cele mai ascuțite lame, poți alege o forfecuță cu auto-ascuțire din inox și titan.
Dacă îți vine foarte greu și incomod să îți tăi unghiile cu mâna nedominantă, probabil că o variantă mai bună este să folosești o unghieră, care este concepută pentru utilizare egală în ambele mâini.

Pe Solingen.ro vei găsi forfecuțe de unghii și unghiere din cel mai dur oțel, în diverse forme și dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecărei persoane. Dacă dorești să ai unghii sănătoase și frumoase, e bine să ai în vedere alegerea instrumentului potrivit de tăiere a unghiilor și să eviți aceste 5 greșeli, atunci când îți tai unghiile.

 

2.    Instrument pentru tăierea cuticulei

Cuticulele sunt foarte importante. Acestea sunt pielea de la baza fiecăreia dintre unghiile tale, care oferă o barieră, astfel încât murdăria și resturile să nu ajungă sub piele și unghii. Este bine să știi că îngrijirea precară a cuticulelor este probabil cauza tuturor acelor pielițe pe care le-ai experimentat, deoarece pielițele sunt de fapt bucăți uscate de cuticule care pot fi evitate cu o îngrijire de bază a cuticulei. Instrumentul pe care îl sugerăm va depinde și de capacitatea ta de a „folosi” forfecuța cu ambele mâini.
Dacă îți vine ușor să folosești forfecuța de cuticule pentru a tăia cuticula de la ambele mâini, atunci aceasta este potrivită pentru tine. Forfecuțele pentru cuticule sunt mai subțiri și mai ușoare decât cele pentru unghii și au vârfuri foarte fine și ascuțite.
Dacă nu ești o persoană care folosește cu ușurință forfecuța cu ambele mâini, îți sugerăm să optezi pentru un clește de cuticule de înaltă calitate, din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon.

Pe Solingen.ro vei găsi mai multe opțiuni la prețuri accesibile și cu o varietate de forme, pentru fiecare nevoie de cuticulă.
 

3.    Chiuretă de unghii/spatulă de cuticule

Înainte de a da formă și a finisa unghiile, fiecare manichiuristă are nevoie de un instrument pentru a curăța și îndepărta resturile de sub unghie și pentru a împinge și îndepărta pielea moartă și cuticula din jurul unghiei.

Pe Solingen.ro găsești mai multe chiurete de curățare a unghiilor și spatule pentru împingerea cuticulei, din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon, cu o varietate de mânere, forme și placare.
 

4.    Pilă de unghii

Pentru pilirea și modelarea unghiilor, oferta noastră cuprinde pile de unghii atât din oțel, cât și din sticlă. Ambele prezintă beneficii.
 

5.    Pensetă

Asigură-te că alegi o pensetă de calitate, din oțel extra dur pentru a evita problemele de sănătate. Oferta este mare în ceea ce privește instrumentele de pensare a sprâncenelor. Vezi în acest articol ce anume face o pensetă să fie de calitate și ce tip de pensetă se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Pe Solingen.ro vei găsi o varietate de pensete profesionale din oțel dur, cu diverse vârfuri și prețuri accesibile.
 
************************

Sperăm că acest articol despre instrumentele de manichiură pe care trebuie să le conțină o trusă de manichiură să nu îți lase percepția că există un instrument sau câteva instrumente universale, care se potrivesc oricărei persoane. În cele din urmă, alegerea instrumentelor din trusa ta de unghii poate fi extrem de personală și subiectivă, în funcție de nevoile tale individuale. Unele persoane au nevoie de o forfecuță de unghii, în timp ce alte persoane nu concep trusa de unghii fără unghieră. Unele preferă să-și taie cuticula cu cleștele, altele cu forfecuța de cuticule. Putem continua, dar ideea este că nevoile fiecărei persoane sunt cele care vor dicta ce trebuie să conțină o trusă de manichiură.
 
************************

Iată câteva gânduri rămase pentru a încheia acest articol.

6.    Instrumente pentru îngrijirea picioarelor, ustensile mixte și minimalism

Ingrijirea picioarelor
Acesta este unul dintre acele subiecte care ar putea să nu pară important acum, dar ar putea fi foarte important mai târziu. Dacă aveți unghiile groase de la picioare, este posibil să aveți nevoie de instrumente speciale de tăiere, precum un clește de unghii sau foarfece de pedichiură. Sau, poate dorești să le ai pentru situația în care ai putea avea nevoie de ele în viitor. Dacă începi cu o trusă de unghii mai mare, există și alte ustensile de pedichiură care pot fi foarte utile și importante.

Instrumente combinate
Instrumentele combinate sunt o modalitate excelentă de a face mai multe operațiuni cu mai puțin. De exemplu, forfecuța de unghii și cuticule este un asemenea instrument.

Minimalism
Mulți pasionați de unghii care încep la început își doresc un număr minim de ustensile, iar dacă acesta este și cazul tău, să știi că poți adăuga oricând mai multe instrumente mai târziu. Un set mai mic de instrumente de manichiură ar putea consta dintr-o combinație de foarfece pentru unghii și cuticule (pentru a combina îngrijirea unghiilor și a cuticulelor), spatulă și chiuretă de unghii, pensetă și pilă de unghii. Dacă nu vrei o forfecuță, poate doar o unghieră și o pilă de unghii.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!