Cum alegi ustensile de calitate pentru tăierea unghiilor?

Cum alegi ustensile de calitate pentru tăierea unghiilor?
Vrei ca unghiile tale să arate cât mai bine? Lustruirea și aplicarea lacului de unghii sunt cireașa de pe tort, dar unghiile cu adevărat sănătoase și îngrijite încep cu un detaliu foarte important, și anume tăierea unghiilor. Din păcate, prea mulți oameni o tratează ca pe o corvoadă, fără să-i acorde o atenție specială și deplină. Rezultatul? Unghii care nu se păstrează bine, care nu îți accentuează mâinile - sau stilul tău profesional.

Un prim pas este ca să alegi mereu calitatea în detrimentul prețului. Alege instrumente de bună calitate pentru tăierea unghiilor, care asigură o tăiere excelentă a unghiilor tale. Indiferent dacă preferi forfecuțele de unghii, unghiera sau cleștele de unghii – oricare din aceste instrumente te ajută să faci același lucru: scurtarea unghiilor. Indiferent de instrumentul pe care îl folosești, asigură-te de un singur detaliu: calitatea să nu fie una îndoielnică, chiar dacă ambalajul pretinde a fi „oțel inoxidabil fin”.

Instrumentele de înaltă calitate, cum sunt cele made in Solingen- Germania, sunt realizate din material de înaltă calitate, folosind tehnologii patentate de secole, iar investiția în calitatea unor astfel de ustensile se merită cu prisosință, pentru că, aceste instrumente profesionale  - cu o îngrijire minimă și o folosință corespunzătoare - își păstrează precizia și ascuțimea pentru mulți ani. Spre deosebire de acestea, ustensilele ieftine de manichiură-pedichiură (care, de cele mai multe ori, imită designul celor mai renumite branduri) sunt realizate din materiale de proastă calitate și în scurt timp se tocesc și nu mai sunt ascuțite, fiind necesară re-ascuțirea sau chiar înlocuirea lor. Astfel de instrumente îți pot rupe unghia sau pot chiar să îți taie pielea delicată, fiind astfel predispus la discomfort și poate chiar la infecții cu un potențial pericol.

Când vorbești despre unghii sănătoase, este indicat să achiziționezi cele mai bune instrumente pe care ți le poți permite, pentru că fiecare ban în plus cheltuit pentru precizie și calitate, ustensilele de îngrijire a unghiilor de cea mai bună calitate vor avea grijă de unghiile tale mulți ani înainte.
 

Tipul de instrument: care-i cel mai bun instrument pentru tăierea unghiilor?

Alegerea instrumentului potrivit este, de asemenea, foarte importantă. Este foarte important să aveți în vedere următoarele detalii:

- sistemul de prindere, care permite un control perfect

- ascuțimea lamelor, care asigură precizia, și nu în ultimul rând

- designul, care poate adaugă un anumit confort (și, de ce nu, puțin stil).


Solingen.ro îți oferă următoarele instrumente pentru tăierea unghiilor: foarfece de unghii (forfecuțe pentru tăierea unghiilor de la mâini și forfecuțe pentru unghiile de la picioare), clești de unghii și unghiere. Oricare dintre acestea se poate folosi pentru tăierea unghiilor, iar tipul de instrument ales depinde exclusiv de preferințele tale personale. Unii preferă forfecuțele de unghii, pentru că le oferă cel mai bun control, alții preferă unghiera, pentru precizia și ușurința folosirii, în timp ce cleștele de unghii se folosește mai mult de cei care au unghiile mai groase.

Alegerea îți aparține în totalitate și ar putea fi ghidată de precizia și confortul pe care ți-l oferă instrumentul respectiv.
 

Dar, mai ales…atenție la material!

In sfârșit, atunci când evaluezi un instrument pentru tăierea unghiilor, ai în vedere materialul din care este realizat. Persoanele cu piele sensibilă vor avea nevoie de ustensile non-alergenice, care nu au potențial de iritare, cum ar fi nichelul.

Oțelul inoxidabil se consideră de departe cel mai bun metal printre diferitele metale folosite în procesul de fabricare a instrumentelor de manichiură-pedichiură. Dar poți găsi instrumente din oțel inoxidabil în orice magazin, instrumente care sunt mult mai ieftine. Poți fi sigur că acestea sunt de origine și calitate îndoielnică. Citește aici, ca să descoperi mai multe despre calitatea oțelului și metodele de placare a metalului, folosite în fabricarea instrumentelor de manichiură-pedichiură.

Indiferent de instrumentul pe care l-ai ales pentru îngrijirea unghiilor, asigură-te că este păstrat corespunzător (un loc ferit de umezeală și lamele bine protejate). Păstrarea instrumentelor în siguranță te va ajuta să îți tai unghiile perfect, pentru foarte mult timp. Evită cu orice preț să scapi ustensilele pe jos, să le lovești și păstreză-le într-o trusă specială, ca să eviți ca lamele să se tocească. Folosindu-le în mod corespunzător, ustensilele tale te vor ajuta să-ți menții unghiile sănătoase și îngrijite ani de-a rândul și te vor ajuta să-ți tai unghiile cu grijă și confortabil – de fiecare dată.

Suport clienti De luni pana vineri, intre 10:00 - 15:00

0744 458 976 salut@solingen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!